Basisinformation

Navn

Mette Buus

Profiltype

Terapeut

Region

Hovedstaden

Gade og husnr. (Klinik)

Steenstrups allé 15,5

Postnr. (Klinik)

1924

By (Klinik)

Frederiksberg C

Tlf.

51680138

Mobil

31266221

Køn

Kvinde

Udvidet Information

Primær Titel

SE-terapeut

Sekundær Titel

Psykomotorisk terapeut

Uddannelse

Jeg er uddannet psykomotorisk terapeut i 1995 og er i 2008 uddannet integrativ udviklingsbehandler  (V. Hannah Jacobsen og Bjørn winther,vækstcentret), i 2016 afsluttede jeg SE-practitioner uddannelsen. Udover det har jeg  adskillige længere varende kurser med mig indenfor systemisk praksis, voksenpædagogisk praksis m.m  . Jeg har praktiseret meditation siden 1996 og bruger spiritualiteten i mit arbejde.

Terapeutiske tilbud

Jeg tilbyder Traumesensitiv samtaleterapi og træning/behandling af krop og psyke. Jeg indrager min omfattende viden om og erfaring med krop og psyke sammenhænge i min Somatic Experiencing praksis.

Henvender sig til

Jeg arbejde med familier i et udviklings-perspektiv. Hvordan kan vi hjælpe mennesker med at komme videre efter traumatiske oplevelser? Gennem nærværende og indlevende samvær med hinanden. Det er hvad jeg gerne vil støtte i mit arbejde med den enkelte og familien. Er egen barndom præget af traumatiske oplevelser  er det svært at tage fat i sin nye familie på en måde som nærer fællesskabet, her kan der være brug for en kærlig støtte til at udvikle sig.

Øvrige

Arbejder med børn, Arbejder med flygtninge

Fremmedsprog

Dansk og Engelsk.

Arbejdserfaring

Jeg har i arbejdet med familier det meste af mit arbejdsliv; Jeg arbejdede med fødsels forberedelse og efterfødsels støtte på APA i en årrække,  før jeg i 2002 startede mit langvarige ansættelsesforhold i Københavns kommune. Her har jeg arbejdet med udsatte familier i 12 år. Derudover har jeg meget praksiserfaring med at arbejde med børn og lave aktiviteter der støtter den sansemotoriske og neuroaffektive udvikling både i privat praksis, i en idrætsinstitution på Frederiksberg og som underviser på UCC.

Engagement

Det er altafgørende for mig at min behandling er god for de mennesker jeg støtter, derfor er jeg meget lydhør og undersøgende og ønsker til stadighed at udvikle min praksis for at være til god hjælp.