Bliv medlem

Medlemmer af Somatic Experiencing Danmark er alle certificerede Somatic Experiencing Practitioner (SEP) eller studerende på uddannelsen i Danmark.

Uddannelsen til Somatic Experiencing® Practitioner er en overbygningsuddannelse, der kræver en grunduddannelse indenfor det social- eller sundhedsfaglige område, samt en psykoterapeutisk træning og erfaring svarende til en grunduddannelse i psykoterapi.

Foreningens formål er at varetage medlemmernes interesser ved at facilitere, støtte og fremme udviklingen af det faglige fællesskab af SEP ´er, samt at udbrede kendskabet til Somatic Experiencing® som terapeutisk metode.

Derfor er det vigtigt, at du som SEP’er eller SE studerende bliver medlem af SE-Foreningen – du er dermed en del af et fagligt fællesskab og en forening, der arbejder på at udbrede kendskabet til SE terapi. Jo flere medlemmer vi er, jo stærkere står foreningen i samarbejdet og kontakt med myndigheder og medierne. Dette kan jo også have betydning for, hvor mange der finder vej til din praksis.

Der er for tiden forskning i gang omkring virkning og evidens omkring SE Terapi, dette støtter SE Foreningen.

Når man er medlem, kan man have en terapeut profil på hjemmesiden, vi ligger meget højt på siden, når man googler terapeuter, vi har da også for tiden 30 gæster på vores side om dagen. Af disse er der mange, der har været inde og søge en terapeut – med andre ord, kan du få klienter via hjemmesiden.

Og ikke mindst inviterer SE Foreningen hvert år medlemmerne til gratis eller meget billige kurser og temadage med kompetente fagpersoner. Vi har bl.a. haft temadage med Merete Brantbjerg og med Ulla Ring Weeke – kom gerne med input til os, hvis du kender til en fagligt kompetent person, som kan inspirere og give læring til os SE terapeuter.