Basisinformation

Navn

Linda Clod Præstholm

Profiltype

Terapeut

Region

Sjælland, Hovedstaden

Gade og husnr. (Klinik)

Jomsborgvej 23A

Postnr. (Klinik)

2900

By (Klinik)

Hellerup

Tlf.

22368808

Køn

Kvinde

Udvidet Information

Primær Titel

Psykoterapeut MPF

Sekundær Titel

Traumeterapeut, familie- og psykoterapeut, stresscoach, sygeplejerske, yogalærer, cand.it

Website

http://lindaclodpraestholm.com

Uddannelse

Jeg er uddannet famile- og psykoterapeut MPF, SE Traumeterapeut, stresscoach, sygeplejerske, cand.it og yogalærer. – Jeg arbejder i dag med behandling af stress i min egen klinik. Behandlingen er samtalebaseret, med kroppen i fokus på basis af Somatic Experiencing. Jeg underviser desuden i yoga med forskellige fokus, bl.a. stress, angst og udbrændthed. Og så udgiver jeg podcasts om stress. Du kan finde hele podcast serien ‘Samtaler om Stress’ på min hjemmeside, iTunes eller Sportify.

I mit tildligere virke som sygeplejerske, har jeg arbejdet på kardiologisk akutmodtagelse, senere med behandling af alvorligt syge kræftpatienter og senest som vikarierende, ansvarshavende hjemmesygeplejerske i det meste af Storkøbenhavn.  Når jeg i dag udfører mit arbejde sætter jeg hele min faglighed i spil, ligefra den sygeplejefaglige menneskelige omsorg og pleje, den rådgivende rolle som stresscoach, den analytiske og akademiske tænktning, til den indfølende og sansende traumeterapeut; det hele med kroppen som anker, formidler og healer.

Terapeutiske tilbud

Jeg tilbyder behandling af stress, belastningsreaktion, angst og udbrændthed. Jeg arbejder med kropsorienterede samtaler, rådgivning om stress, stress-reducerende aktiviteter, øvelser og tiltag, samt vurdering af din tilstand/stress. Behandlingen sker med henblik på at berolige et overbelastet og stresset nervesystem. Det vil sige en reel ‘her og nu’ bedring. Kroppen er i fokus, frem for lange samtaler – som oftest stresser og belaster yderligere hvis du allerede er stresset.

 

Når du vælger stressbehandling skal du sørge for at få:

– en stress-diagnose*
– en stress-prognose
– vejledning til at komme ud af din stress
– rådgivning til at anvende din stress-sygemelding bedst mulig
– behandling der ikke stresser yderligere som fx bearbejdelse af barndommen eller overdreven fokusering på adfærdsændring

*En stress-diagnose er en faglig vurdering af din stress-tilstand, ikke en klinisk diagnose.

Henvender sig til

Du er velkommen til at kontakte mig som privatperson og som virksomhed, m.m. Jeg kan tage klienter ind med relativ kort ventetid.

Jeg laver altid aftaler over telefon, sådan at vi kan sikre os en gensidig forventningsafstemning.

Jeg afholder desuden specielle workshops, kurser og retræter med afsæt i yogaen & traumeterapien, med fokus på stress, angst, belastningsreaktion og udbrændthed.

Fremmedsprog

Engelsk