Basisinformation

Navn

Kasha Hansen

Profiltype

Almindelig

Gade og husnr. (Klinik)

Jensløvs Tværvej 2, 4.tv.

Postnr. (Klinik)

2920

By (Klinik)

Charlottenlund

Mobil

21240068

Email

kashah@me.com

Udvidet Information

Primær Titel

Psykoterapeut MPF

Sekundær Titel

Coach, psykoterapeut og SE-terapeut

Website

terapidervirker.dk

Uddannelse

Cert Somatic Experiencing (R) Practitioner (2010), Cert NLP-Trainer&Coach (2001), Cert Stress Coach, Cert ID-LifeCoach, Psykospirituel træning og supervision (A.H. Almaas), Cert Healingsmassage Instruktør, Mindfulness og Meditations instruktør, ‘Indre-Barn’ arbejde, Childhood Deconditioning. Succeskonsulent og Coach.

Terapeutiske tilbud

Individuelle sessioner – Grupper – Supervision, succes konsulent.
Chock- og traumeterapi, Coaching og terapi, Stresshåndtering og Essensarbejde, Mindfulness, Indre Barn Arbejde. At se vores begrænsninger, vores paradigme og finde nye og bedre måder at opnå de ting vi ønsker og længes efter. Essens-arbejde.

Henvender sig til

Voksne og unge.

Fremmedsprog

Engelsk, tysk

Arbejdserfaring

35 års erfaring med selvstændig virksomhed, undervisning, uddannelses-forløb indenfor personlig som spirituel udvikling og 1:1 sessioner. Grundlagde ‘Oasen – Vækstcentret for Personlig Udvikling’ i 1987, læs gerne mere på min hjemmeside om hvad jeg tilbyder i dag. jeg tog SE uddannelsen for 12 år siden og har været med som assistent på 2 uddannelsesforløb over 3 år. Jeg bruger SE i alle mine sessioner sammen med indre barn terapi, som jeg var den første i danmark der underviste i. Idag interesserer jeg mig meget for hvordan vi heler det gamle paradigme( vores mønstre, vaner og selvbillede) og hvordan vi skaber det liv vi drømmer om. at kunne leve mere indefra og ud. Jeg underviser også på psykoterapeut uddannelsen på NLP huset i nærvær, indre barn, misbrug og traumearbejde.