Udvidet Information

Primær Titel

Psykoterapeut MPF

Sekundær Titel

Certificeret SE-chok/traumeterapeut og narrativ misbrugsbehandler

Uddannelse

Psykoterapeut MPF
Certificeret SE-chok/traumeterapeut
Narrativ misbrugsbehandler
Mindfulness-instruktør
Psykospirituel terapeut

Terapeutiske tilbud

Terapeutisk støtte til at arbejde med følelsesmæssige, udviklingsmæssige og fysiske chok og traumer. Helt konkret kan det eksempelvis være hjælp til at arbejde med overgreb, selvskade, spiseforstyrrelser, omsorgssvigt gennem opvæksten, rusmiddelproblematikker, sorgbearbejdning, angst, destruktive og fastlåste tanke- og/eller handlemønstre, lavt selvværd, depression og stress samt personlig udvikling, meditation og mindfulness.

Henvender sig til

Jeg arbejder både med børn, unge og voksne – både individuelt og i familiesamtaler.

Øvrige

Arbejder med børn, Arbejder med flygtninge

Fremmedsprog

Engelsk

Arbejdserfaring

Jeg har i 10 år arbejdet som familie- og ungeterapeut i et kommunalt familiehus, der med udgangspunkt i den systemiske tankegang tilbyder ambulant, terapeutisk støtte til børn, unge og familier. Jeg har særlig erfaring i det terapeutiske arbejde med unge. Siden 1/8-2022 har jeg arbejdet fuld tid i min private, psykoterapeutiske praksis.

 

Engagement

I min terapi inddrager jeg altid et kropsligt fokus på at regulere og stabilisere nervesystemet, da vores traumatiske og følelsesmæssigt belastende oplevelser samt eventuelle livsomstændigheder ofte skaber ubalancer og blokeringer, der kan give sig til udtryk som rastløshed, uro, diffuse smerter, dårlig søvn, manglende energi og evne til at affektregulere mm. Jeg arbejder altid ressourceorienteret og ud fra en holistisk tilgang, hvor mit terapeutiske fokus er på balancen mellem krop, sind og sjæl.

Basisinformation

Navn

Heidi Uth

Profiltype

Almindelig

Region

Midtjylland, Syd

Gade og husnr. (Klinik)

Gramsvej 10

Postnr. (Klinik)

6710

By (Klinik)

Esbjerg V

Mobil

50734041

Email

hjerterummet@mail.dk

Køn

Kvinde