Basisinformation

Navn

Benny Tychsen

Profiltype

Almindelig

Region

Syd

Gade og husnr. (Klinik)

Elskager 42

Postnr. (Klinik)

6091

By (Klinik)

Bjert

Mobil

40824760

Email

bennytychsen@live.dk

Køn

Mand

Udvidet Information

Primær Titel

Kropsterapeut hos Essens-kropsterapi.dk

Sekundær Titel

Traumeterapeut Somatic Experincing Practitioner (SEP)

Uddannelse

Sri Sri Yogalærer Uddannet i Malaysia 2010. Uddannelsen tager udgangspunkt i Hatha yoga systemet og danner grundlag for min kropslige forankring.

Breathe SMART Underviser 2013. (Stress Management And Rehabilitation Training) Omdrejningspunktet i SMART er SKY-terapi, der tager udgangspunkt i specifikke åndedrætsøvelser og meditation. Der arbejdes her primært gruppeorienteret, dog kan der forekomme individuelle forløb. Indsatsen i SMART retter sig mod indsatte, ansatte og udsatte.

Mentor Kriminalforsorgen i frihed 2017  (KiF) Her lavet individuelle forløb med SMART metoden med borger i mentorforløb.

Somatic Experincing Practitioner (SEP) 2021. Uddannet til individuel terapi i SE-metoden. Forståelse for det autonome nervesystems påvirkning under chok og traumer.

Terapeutiske tilbud

Terapeutisk tilbud der tager udgangspunk i SE-metoden og åndedrættets forløsende potentiale. Vi arbejder med at genforhandle det autonome nervesystems kapacitet efter en chok/traume påvirkning.

Henvender sig til

Enkeltpersoner

Institutioner

Kommuner

Fremmedsprog

Engelsk og Tysk

Arbejdserfaring

Siden 2013 har jeg undervist udsatte målgruppen i Breathe SMART metoden. En metode, der bruger SKY-terapi, hvilket er en specifik åndedrætsmetode, som kan reducere traumer og stress. Dertil har jeg fungeret som Mentor hos Kriminalforsorgen siden 2017. Og arbejdet på døgninstitution for unge med misbrug og et skoletilbud for børn og unge med funktionsnedsættelse og autisme.

Engagement

Udbredelse af forståelsen for en kropslig tilgang i arbejdet med udsatte medmennesker, der er traumatiserede.