Basisinformation

Navn

Ayuna Pedersen

Profiltype

Terapeut

Region

Sjælland, Hovedstaden

Gade og husnr. (Klinik)

Carl Plougsvej 4A

Postnr. (Klinik)

1913

By (Klinik)

Frederiksberg

Tlf.

20414373

Mobil

+4520414373

Køn

Kvinde

Udvidet Information

Primær Titel

Psykoterapeut MPF

Sekundær Titel

Traumeterapeut

Website

http://www.ayuna.dk

Uddannelse

Psykoterapeut MPF (psykoterapi)
SE practitioner (Traumeterapi)
EMI practitioner (Eye movement Integration er en nænsom neuro-therapeutisk teknik som bruger øjets bevægelser til at behandle traumatiske hændelser)

Relationskompetence terapeut

Mange efteruddannelser bl.a. Somatic Experiencing Postadvanced kurser med Ale Duarte (At arbejde med børn og traumer, 3 år), Sonia Gomes (At skabe brugbar stabilitet/kropslig forankring ved traumearbejde/SOMA), Dan Siegel (mindsight) samt i Relationskompetence, konfliktløsning og evidensbaseret coaching

Oprindelig BA(Hons) i kommunikation og fotografi

 

 

 

 

Terapeutiske tilbud

Behandling af mistrivsel, stress, angst og traumer.
Personlig udvikling og udviklingstraumer.
Børne/unge terapi og Forældrerådgivning.
SE-traumeterapi, psykoterapi, par- og familieterapi, Eye Movement Integration (EMI)

Ayuna driver en psykoterapeutisk praksis i København med speciale i stress, angst, depression og chok/traumebehandling. Desuden er Ayuna Pedersen fagpsykologisk konsulent for små og mellemstore private virksomheder.

Henvender sig til

Børn, unge, voksne og par.

Private og professionelle

 

Øvrige

Arbejder med børn

Fremmedsprog

Dansk, engelsk, tysk. Ayuna forstår svensk og norsk.

Arbejdserfaring

Ayuna har arbejdet med mennesker i alle aldre og deres udfordringer bl.a med stress, angst, depression, relationer  og traumer i over 20 år. Hun har et bredt erfarings spekter inden for traumatiske tilstande, PTSD, stress, angst, depression, sorg. – Både børn og voksne siger at hun får een til at ‘lege det svære’ om til noget nemmere, så det ubærlige bliver mere muligt at bære.

Ayuna assisterer på den 3 årige SE uddannelse i Tyskland, er tilknyttet det danske SE-assistent korps samt på Eye movement Integration uddannelsen i Danmark.

Engagement

Ayuna begejstres over menneskets evne til post traumatisk vækst. Hendes terapeutiske tilgang er multi-dimensionelt med fokus på menneskets evne at have-, genskabe og udvikle egne ressourcer. Ayuna har en opmærksomhed på kroppens naturlige evne til selvregulere sig. Autenciticitet, leg, viden og professionalisme er nøgleord for Ayuna.