Basisinformation

Navn

Malene B. Lyck

Profiltype

Almindelig

Region

Syd

Gade og husnr. (Klinik)

Frydendal 6

Postnr. (Klinik)

6200

By (Klinik)

Aabenraa

Mobil

22188114

Email

mbl@maleneblyck.dk

Køn

Kvinde

Udvidet Information

Primær Titel

Traume- og psykoterapeut MPF

Sekundær Titel

TRE Provider

Website

https://maleneblyck.dk/

Uddannelse

SE traumeterapi (Somatic Experiencing)  – Gestaltterapi  – Schema terapi – Kognitiv terapi – TRE® (Traume-, stress og spændingsforløsende øvelser) – Meditation – Mindfulness – Visualisering – Afspænding – Psykoedukation – Supervision.

 

Terapeutiske tilbud

Behandling af :

Angst – TRAUMER (Følelsesmæssige, psykisk, fysisk og seksuelt) -PTSD /C-PTSD – Kriser – Gaslighting – Eksistentielle problemstillinger – Sorg/Tab – Personlighedsforstyrrelser – Stress – Udbrændthed – Depression – Lavt selvværd – Mistrivsel hos børn/unge – Afhængighed/Misbrug herunder også cutting og spiseforstyrrelser – Personlig udvikling.

Henvender sig til

Unge, voksne, par og familier. Jeg tilbyder ligeledes online sessioner og online forløb.

Fremmedsprog

Engelsk, forstår tysk.

Arbejdserfaring

Jeg er oprindelig uddannet socialpædagog og har i mange år arbejdet som afdelings- og behandlingsleder på døgninstitutioner for svært belastede børn, unge og deres familier.

I 2010 blev jeg certificeret psykoterapeut i Gestaltanalyse og har siden arbejdet som behandler på en døgninstitution for voksne med dobbeltdiagnoser- misbrug og personlighedsforstyrrelser. 10 år hvor jeg har været ansat som terapeut hvoraf jeg i 2½ år var misbrugsbehandler i fængslet. Disse år har givet mig en bred erfaring som terapeut og menneske. Jeg arbejder i dag som selvstændig og har de seneste år fået øget fokus på traumers indflydelse på såvel oplevelsen og kontakten til os selv/andre samt ikke mindst sammenhængen mellem traumer og mistrivsel såvel fysisk, psykisk, følelsesmæssigt.

 

Engagement

Jeg har altid interesseret mig for relationen / tilknytningen til os selv og til hinanden. I min faglige tilgang er der det fællestræk, at jeg har fokus på, relationen. For mig at se findes der i alle mennesker ressourcer, hvilket bevirker at det er afgørende for mig at møde, styrke og udvikle disse. Så den enkelte står ved sig selv med glæde og styrke så der kan opbygges sunde relations- og reaktionsmønstre, sættes grænser og træffes sunde og konstruktive valg så livet leves og giver mening.