Udvidet Information

Primær Titel

Psykomotorisk terapeut/ DAP

Sekundær Titel

Kropsterapeut

Website

http://www.jacobkongshaug.dk

Uddannelse

Somatic Experiencing Practioner, Efteruddannelse i Relationel Traumeterapi/ v. Merete Holm Brantbjerg, Psykomotorisk Terapeut/ DAP
Kranio Sakral Terapeut, Sakro Occipital Terapeut, Tensionel Integrity terapi/ Tensegrity terapi. Tai Chi Chuan.

Terapeutiske tilbud

Jeg har specialiseret mig indenfor 4 områder af kropsterapeutisk stress og traume behandling. Fald og slagskader, Kroniske smerter, Udtrætningstilstande, Personrelaterede vold og overgreb.

Henvender sig til

Voksne, unge og større børn

Øvrige

Arbejder med flygtninge

Fremmedsprog

Engelsk

Arbejdserfaring

Privat praksis siden år 1997/ Psykomotorisk Klinik v/Jacob Kongshaug.

Ansat  som psykomotorisk terapeut i NOOR siden år 2000. NOOR er et kommunalt tværfagligt behandlingstilbud for traumatiserede flygtninge.
Samt grundlægger og med-udvikler af Manuel Traume Terapi; Psykomotorisk stress og traumebehandling/PMST

Engagement

Jeg tilbyder behandling der har kroppen i centrum. Jeg tager afsæt i de aspekter af stress reaktioner du oplever i din krop. En såkaldt ”bottom up” tilgang, hvor omdrejningspunktet i behandlingen er, at bearbejde de kropslige sansninger og symptomer af smerte og uro. Behandlingen består først og fremmest i, at stabilisere dine symptomer og stressreaktioner. Herefter at give dig indsigt og træning i din krops naturlige reguleringsfærdigheder. Denne proces foregår dels gennem den nonverbale kropslige behandling på briksen, men også gennem samtale, hvor vi i fællesskab er nysgerrige på kroppens signaler. Jeg anvender ofte mange forskellige behandlingsteknikker, da vores reaktioner på stress og traume er meget individuel og derfor forløses meget forskelligt. Ved en kombination af behandling og samtale, styrkes din kontakt til at mærke kroppen og åbner mulighed for en proces hvor du kropslig etablere nye kropsvaner, der er mere naturligt stabiliserende, og dæmper dine stressreaktioner.

Basisinformation

Navn

Jacob Kongshaug

Profiltype

Terapeut

Region

Hovedstaden

Gade og husnr. (Klinik)

Havnegade 43,st.th

Postnr. (Klinik)

1058

By (Klinik)

København K

Tlf.

26150811

Mobil

26150811

Køn

Mand